Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази разочарованието си от

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Младенов попиля играчите: Елементарно и детско поведение!

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази разочарованието си от загубата с 0:2 от Лудогорец.

"Грешка. Изключително огромна тактическа неточност. Равностоен мач до 78-ата минута, където от наш корнер стана контраофанзива, което е непростимо. Можеха тактически фаул да създадат, а ние ги съпровождахме до наказателното поле. Елементарно и детско държание на терена в този миг. Това приказва неприятно за метода на мислене и метода на държание на терена. Това са детски неща, учат се от ДЮШ ", съобщи Младенов.

"Откакто съм треньор на ЦСКА, тъкмо това приказвам. Работим постепенно, мудно, разгадават ни елементарно. Трябва ни динамичност, само че това се реализира с доста работа. "

"Тя е толкоз обикновена обстановка, че... Те по тази причина са на дъгата, с цел да не дават опция да се овладее топката. Ние стоим на 3 метра от него и му разрешаваме да разиграва, да дриблира. Липса на отговорност. Всеки би трябвало да си понесе отговорността на поста. "

"И тримата ни нападатели играха едва, под равнището си. На Йомов му е за първи път, през днешния ден имаше спад. При Кайседо и Яник не се получиха нещата, това бе главният ни проблем - офанзивата. "

"Нищо не е завършило, би трябвало да напредваме точно в тези елементи. Трябва да сме умни, дисциплинирани, хитри. Трябва да покажем темперамент. Успешни, несполучливи - ротациите би трябвало да се вършат ", съобщи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР