Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че тимът му ще

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че тимът му ще
Коментари Харесай

Белчев:Ще накараме Черно море да се съобрази с нас - Първа лига



Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев съобщи, че отборът му ще търси седма поредна победа в Първа лига против отбора на Черно море във Варна. След дуела в събота от 9-ия кръг на шампионата, „ червените” ще останат на лагер до гостуването на Несебър в мача за Купата на България във вторник.

ЦСКА отпътува за Варна с група от 21 футболисти

„ Няма проблеми в тима. Всички са здрави и чакаме идния мач с неспокойствие. Готови сме да вземем седма поредна победа. Засега демонстрираме едно положително равнище, въпреки че условията ми са по-високи. Имаме неизменност в игрите, нека на следващия ден още веднъж да затвърдим това и да се поздравим с триумфа след мача”, сподели Белчев.

„ За всеки тим е добре, когато играе на личния си стадион пред личната си аудитория. Ние обаче не би трябвало да се съобразяваме с това. Ние би трябвало да излезем и с нашата си игра да опитаме да накараме Черно море да се съобрази с нас”, добави наставникът на „ червените”.

Тиаго Родригес - "червеният " любим след единствено 8 мача

„ Гледали сме два мача на Несебър. Днес един от помощниците ще отиде да гледа мача им онлайн против Марица Пловдив (б.р. от 8-ия кръг на Втора лига). Ще се отнесем с нужния почит и почитание, няма да има подценяване никога. Нямаме право на неточност, защото мачът е единствено един”, безапелационен е той.

„ Момчетата са окуражени да покажат по-добро показване от това през предходната година. Според мен мачовете за Купата са най-краткият път за продобиване на купа и изход в Европа, тъй че ще създадем всичко допустимо да я спечелим”, сподели още Белчев.

Сукуна в групата на Черно море за ЦСКА

„ Искам да благодаря на почитателите. Те постоянно са зад нас, нашият 12-и състезател. Футболистите го правят оценка, тъй като където и да отидем се усещаме все едно сме на личния си стадион”, приключи той.

Двубоят сред Черно море и ЦСКА на стадион „ Тича” във Варна можете да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT, GONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута на GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР