Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че въпреки победата с

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че въпреки победата с
Коментари Харесай

Белчев: За съжаление съм разочарован от някои играчи

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че макар успеха с 3:1 над Ботев Враца в 1/8-финалите за Купата на България, у него има отчаяние от някои футболисти. Специалистът акцентира ясно, че той е индивидът, който взима решенията кой да играе и кой – не, а тази тематика не трябва да се разяснява от самите играчи.

За 45 минути ЦСКА пребори Ботев Враца в 1/8-финал от Купата

„ Имаше подценяване на тима на Ботев Враца, въпреки че във времето след мача с Левски неведнъж означих, че това е един отбор, който до последния кръг на Втора лига имаше 8 мача без загуба. Може би още бяхме подвластни на страстите от дербито, от което се и притеснявах. Не пресирахме съперника вярно и проведено. Когато не ти тръгне даден мач, доста мъчно се пренастройваш, до момента в който той тече”, разяснява Белчев.

„ Работим в тази тенденция (визира наклонността ЦСКА да позволява голове след статични положения – б.р.). И преди са ни вкарвали голове след корнери. И в този момент работим. За страдание за следващ мач съперникът вкарва по този метод.”

„ Какво ми мина през главата при гредата на Кабов през първата част? Че би трябвало да вкараме 3 гола, че би трябвало непременно да продължим. За страдание, съм отчаян от някои футболисти. Няма в този момент да разясня, оставям го за съблекалнята.”

„ Най-нормалното е да не питате футболистите за какво не играят. Мен би трябвало да питате, това са въпроси към мен. Нормално е даден състезател да се сърди, когато бъде заменен. Не е единствено Манолев. Нещата ги вземам решение аз, аз нося отговорността и въпросите би трябвало да са към мене. Това, което се изписа и го вкараха в устата на Манолев, не е тъкмо това, което би трябвало да е. Микроклиматът в съблекалнята е доста добър, на някои хора им се желае да не е по този начин.”

„ На футболистите работата е да упражняват и да играят, а не да разясняват странични неща и такива от съблекалнята. Няма какво повече да коментирам”, приключи Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР