Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов съзря голяма съдийска

...
Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов съзря голяма съдийска
Коментари Харесай

Стойчо съзря сеч срещу ЦСКА - София, извади мачове с Левски и Ботев Пд, хвърли бомба и отправи заплаха

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов съзря огромна съдийска сеч против ЦСКА - София. Нещо повече, треньорът на “червените ” твърди, че има разпореждане към реферите да дават картони на тима му и в случай че не го вършат, то те биват наказвани. Младенов стори това непосредственео преди срещите на ЦСКА - София против Славия, Левски и Лудогорец. Думите му бяха допълнени от особено подбрани от него видеа от мачове против Левски, Ботев (Пловдив) и други отбори. Изненадващо там не попадна нито една обстановка от дуелите с Лудогорец.

Треньорът на ЦСКА - София добави, че реферите малтретират освен футболистите на неговия тим, само че и тези, които са преотстъпени от “червените ” на други отбори. Поради тези аргументи Младенов предизвести, че в случай че това нещо продължи, клубът и той ще реагират по различен метод.

“Поводът на тази конференция е, че влизаме в най-важния цикъл от шампионата, където доста неща ще се решат. Затова сме ви подготвили една изненада. Да позагреем. Още един път да си напомним терора против ЦСКА и да отправим още един път предизвестие, че това е неприемливо. Далеч сме да се оправдаваме с неприятните резултати. Това е един от методите на обезверяването, на отчаянието. Омаломощават силата, която имаме.

Не че е изненада, само че по този начин го нарекох - изненада. Нека още един път си напомним по какъв начин сме ощетявани. Това е единствено 1/10 от ощетяванията. Искам това нещо да се прекъсне ”, сподели Младенов, след което продължи с видео и коментар на обстановките, които са следните:

В мачовете с Левски и Ботев (Пловдив) претендира за по една недадена дузпа.

“Хората във ВАР не демонстрираха професионализъм. ”

При 2:0 в 76-ата минута желае дузпа против Черно море

“Има ли наклонност? Има наклонност

Арда - ЦСКА - София (дават дузпа против ЦСКА -София, която след това я анулират поради засада, само че нямало дузпа)

Пирин - ЦСКА - София (претендира за дузпа)

“Изкарват ни, че сме кьорави и не разбираме от футбол. ”

“И това не е единствено само против нашия тим, само че и за наши играчи от други клубове. ”

Младенов се върна и към наказването от три мача поради реплики към съдията по време на семейството с Берое.

“Няма нарушаване, а дава картон на Йомов. Потърсих му сметка, а той ме гледа безочливо. Седи 30-40 секунди, а той ме гледа безочливо и подло. Тогава му споделих нецензурни слова. После влязох в съблекалнята и се извиних. Страничният сподели, че го е подвел. Мен ме санкционират, ощетяват ЦСКА. А него кой ще го накаже?

Знаете ли какво разпореждане има? Да се демонстрират картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Шарат ни непрестанно с картони и все някой отсъства ”, добави Младенов, след което още веднъж се върна към видеата.

В мача с Левски

“Не дава картон на Краев. Това е 1/10 от всичко, което се парви против ЦСКА. Който не демонстрира на ЦСКА картони, ще бъде осъден. Знам го от арбитър. Имам очевидци. Защо сме изнервени? Те ни изнеррвят.

Арда - ЦСКА - София

" Тоя, същия, Зехиров направи три нарушавания, с цел да му се покаже картон.

Погледнете нашите гении по какъв начин ги малтретират. В Миньор (Перник). Тях ги малтретират, да знаете. Имам взор върху всички преотстъпени наши състезатели.

Влизаме в първата шестица и в случай че този гнет продължи, сме подготвени да създадем нещо друго ”, закани се Стойчо Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР