Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви, че в лагера на

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви, че в лагера на
Коментари Харесай

Белчев: Сигурен съм, че ще играем по-добре, отколкото в предишните мачове

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев съобщи, че в лагера на " армейците " подхождат с огромно почитание към тима на Сиренс, против който " алените " стартират тазгодишното си присъединяване в Лига Европа. Малтийците са дебютант в евротурнирите, само че в състава има доста чужденци, които подвигат качеството на този тим. Белчев обаче е сигурен, че неговият отбор е добре квалифициран и ще продъжли напред. Специалистът опроверга слуховете, че може да даде отмора на някои от титулярите си за утрешния дуел.

" Притесняват ме травмите и наказването, което имаме. Иначе сме подготвени, само че никога не би трябвало да подценяваме тима на Сиренс. Емоциите са позитивни, уповавам се да имаме мотив за наслада и да продължим. Съперникът е безспорен дебютант в евротурнирите, само че никога не е слаб тим. Имат шестима бразилци, аржентинец, французин, футболист от Мали и 4-5 локални момчета, а неотдавна привлякоха и легендата на малтийския футбол Мифсуд. Имаме информация и в общи линии сме срещнали момчетата с това, което чакаме. Подхождаме с огромно почитание към този тим. В един мач всичко се случва, само че ние сме подготвени. Сигурен съм, че ще играем по-добре, в сравнение с в последните кръгове в шампионата. На никой от титулярите няма да давам отмора. Всички, които са здрави, ще вземат участие.

Обичам да работя с младите и да им депозирам ръка, само че с цел да бъде Вальо Антов капитан, той си го е заслужил.

Не е нужно управлението да ни слага цели. Когато си треньор или състезател в ЦСКА, самичък си поставяш високи цели. Искаме да стигнем колкото може по-далеч ", съобщи Стамен Белчев по време на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР