Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана очарован от видяното

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана очарован от видяното
Коментари Харесай

Белчев обяви заместника на Каранга и каза: Не разбирам защо не взеха по-рано мерки срещу него?

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана удивен от видяното при загубата на алените с 2:3 от Струмска популярност в контролата, която се игра през днешния ден в Панчарево. Треньорът разкритикува футболистите след срещата и разгласи кой ще замести санкции Фернандо Каранга за дуела против Ботев (Пловдив).

Също по този начин експертът попита за какво ДК към БФС не е взела по-рано ограничения за жестовете на бразилския голаджия, а го санкционира тъкмо в този момент.

“Изводите, които мога да си извлека, са такива, че хората, на които трябваше да им дадем повече игрови минути, играха през днешния ден. Но показаното не е това, което ми се желае.

Най-вероятно Бланко ще замести Каранга против Ботев (Пловдив). Той работи доста в подготвителния развой и по време на мачовете, когато му се даде опция. Някой доста мъчно ще запълни празнината от Каранга, няма какво да се лъжем. Но би трябвало да я запълним тази празнота.

Няма потребност от тази нервност към Каранга. Това, което някои целяха, го реализираха. Аз не извинявам Каранга никога. Не ме разбирайте неправилно. Имах диалози с него и преди, и след мача с Левски. Просто мисля, че неговите жестове не са персонално срещу никого.

Много пъти е правил тези жестове. Миналата година го правеше против Дунав и други тимове. Не мога да схвана за какво комисията не взе ограничения по-рано?! Явно тогава на никой не пречеше, а в този момент - пречи.
На мен ми се желае да не бъдем подвластни от нито един футболист. Надявам се да се оправим без Каранга. На кого пречи ли?! Не желая да разясня. Може би на съперниците. Интересно ми е, че имаше други мачове, в които го правеше, само че в тях не го наказаха, а го наказаха сега”, съобщи Белчев, който обърна внимание на още един футболист в своя тим.

“Укра е доста умел футболист, само че му би трябвало още време. Надяваме се да работи още доста и да си усъвършенства положението. На този стадий не е това, което ми се желае на мен”, сподели треньорът на алените.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР