Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич призна, че неговите

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич призна, че неговите
Коментари Харесай

Илич каза с какво червените извоюваха успеха

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич призна, че неговите футболисти не са посочили кой знае каква игра против Локомотив (Пловдив), само че ги поздрави за проявения темперамент, посредством който бе извоювана минималната победа с 1:0.
 ЦСКА - София оцеля в пъкъла на ЦСКА - София оцеля в пъкъла на " Лаута " и някак измъкна успеха
“Един извънредно тежък мач и доста значима победа. Със сигурност играта не бе на равнището, което чаках, само че би трябвало да похваля играчите, тъй като завоюваха с темперамент. Това е най-важното. Когато тимът не играе добре, да печели с темперамент.

Във футбола шансът е доста значим фактор. Последните две седмици имахме четири гостувания и тимът е извънредно изтощен. Надявам се, че няма нищо ужасно и с Туфегджич, и с Мено Кох. Утре ще им създадат фотоси. Туфегджич има проблем със задното бедро. Кох евентуално има разтърсване на мозъка.

Всеки мач на непознат терен е тежък, тъй като домакините имат поддръжка на публиката и играят по-добре от това, което играят като посетител. Имаме още два мача и в случай че желаеме да сме конкурентни, би трябвало да ги спеечли. Няма да ни е елементарно.

Много е рано да приказваме за купа. След пет дни имаме доста тежък мач против Локомотив (София). В предходния дуел против тях спечелихме една точка в 95-ата минута. Ще възстановим тима и да забележим кой е здрав, с цел да спечелим трите точки ”, обясни Саша Илич.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР