Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си
Коментари Харесай

Илич: Има още четири мача, искаме четири победи

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си след успеха с 2:0 над Черно море в плейофите от efbet Лига.

" Труден мач и сложна победа, в края вкарахме головете, само че пък преди почивката изтървахме доста. Знаехме, че Черно море игра 120 минути преди няколко дни и мъчно ще издържи на ритъма ни, само че и знаехме, че това е един доста добър тим. Длъжни сме да се борим, имаме още четири мача и сме длъжни да се борим за победа във всеки един от тях, а какво ще стане, ще забележим. 
 ЦСКА - София ЦСКА - София " пречупи " Черно море, кошмарната серия на варненци против " алените " продължава
Турицов има травма в адуктора, усети проблеми на почивката и трябваше да го сменяем. Брадли де Нойер разтегна, само че ще забележим какво му е, Махмутович е осъден, те са значими футболисти за нас и аз желая да ги използваме. За този мач съм решил, че тези футболисти ще ни свършат работа, всички 25 футболисти би трябвало да са подготвени да оказват помощ на тима във всеки един миг. Трябва да мислим мач за мач, даже да спечелим против Лудогорец, още не сме си свършили работа ", сподели Саша Илич в Пазарджик.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР