Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си
Коментари Харесай

Илич: Ще се борим докрай! Ако всеки мач стадионът е така, играчите ще дават повече от себе си

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си след загубата на своя отбор от Лудогорец. В пряк дуел за първото място “червените ” изгубиха с 0:1 и по този начин отстъпиха лидерската позиция на днешния си конкурент. Въпреки това сръбският експерт похвали своите футболисти и призна, че битката за купата продължава.
 Лудогорец завладя пъкъла на Лудогорец завладя пъкъла на " Армията " и се качи на върха
“Дерби мачовете са такива, има много нерви и спирания на играта. Аз съм удовлетворен и съм горделив от това по какъв начин моите футболисти изглеждаха през днешния ден. Единственото, за което ме боли през днешния ден, е това, че изгубихме, а имахме повече положения. Отбори като Лудогорец и с един удар съумяват да вкарат.

Дерби мачовете са такива, от време на време с един удар се взема решение. Важното е, че видяхме, че можем да се борим с Лудогорец. Днес загубихме по същия метод, както загубихме в Разград - имахме повече положения, само че отстъпихме.

Когато получиш гол, в никакъв случай не е единствено поради един футболист, трябваше всички да са съсредоточени. Това е втори гол, който позволяваме след корнер. Когато играеш пред такава аудитория, не би трябвало да правиш такива неточности.
10  ЦСКА - София: Лудогорец I
Такива неща се случват по време на дербитата и когато са цялостни стадионите. Това, което ми хареса доста е, че стадионът беше претъпкан. Много ми хареса, че за пръв път беше до дупка цялостен. Ако всеки мач е по този начин, футболистите ще дават доста повече от себе си.

Ще се борим до дъно, имаме още седем мача. Дори и да бяхме победили през днешния ден, отново нямаше нищо да е ясно. Това, което мога да кажа е, че ще се борим до края.

Бих желал всички седем мача да победим. Само че преди този момент имаме доста сложен мач в четвъртък, тъй че сега ще мислим и за този мач ”, съобщи Илич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР