Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев поздрави футболистите си за представянето

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев поздрави футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Първи коментар на Любо Пенев за скандалното съдийство на Петър Костадинов

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев поздрави футболистите си за представянето им през втората част в днешната 1/2-финална среща реванш от шампионата за Купата на България против Ботев Пд. Червените губеха с 0:2, реализираха поврат до 3:2, само че в последна сметка дуелът завърши 3:3. Третото попадение на канарчетата пристигна, откакто те играеха с двама индивида по-малко.

Също по този начин Пенев бе запитан по какъв начин ще разяснява съдийството на Петър Костадинов в днешния дуел, на което той отговори: “Искам да се свири по разпоредбите. Нищо повече. Не желая думите ми да се интерпретират погрешно. Не желая помощ или да ме ощетяват”, сподели треньорът на алените.

Относно савия мач, Пенев разгласи: “Прекрасен мач. Поздравявам и двата тима. Направихме доста добър мач, само че за жал продължава единствено единият. Подценихме корнера, изненадаха ни с гола и това ни отстрани. Виждам позитивното, само че нямаме право да проспиваме 45 минути. Браво, прелестно, върнахме се в мача, само че нямаме право на това.

Правиме дарове, които не съм склонен. Нека съперникът да си построи офанзива и да вкара гол, а не ние да участваме в тях.

Поздравямам футболистите за доста положителното второ полувреме и Ботев, че отива на край.

Прекрасно и доста мощно второ полувреме. Всичко беше прелестно против добър и техничен тим, който ни изненада в последната монута.

Санкцията на Бодуров не желая да я разясня. Видя се, че в такива борби имаме потребност от всички футболисти”, приключи Любо Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР