Наставникът на ЦСКА-София Христо Янев бе повече от доволен след

...
Наставникът на ЦСКА-София Христо Янев бе повече от доволен след
Коментари Харесай

Христо Янев: Догодина ще сме още по-силни

Наставникът на ЦСКА-София Христо Янев бе повече от удовлетворен след триумфа с 3:2 над Левски. “Червените” измъкнаха успеха с гол в 90-ата минута, което заплаши присъединяване на “сините” в баража за присъединяване в Лига Европа. Специалистът поздрави своите футболисти и съжали, че не може да разполага със звездата на тима Фернандо Каранга, който лекува контузия.
 Левски - ЦСКА-София @@@
" Двубоят мина по естествения метод. Създадохме доста положения за гол. Допуснахме неточност в отбрана, само че реакцията на тима е похвална. Трябва да поздравя момчетата за техния темперамент. Догодина ще бъдем доста мощен тим. Не бяхме съсредоточени в някои обстановки. Беше прелестно да гледаш извън по какъв начин сътворяваме положения за гол. Момчетата извършиха нашия проект за мача. Когато се поздравиш с такава победа в последните минути, е доста прелестно. Разполагаме с стеснен брой футболисти, Ако разполагахме с Каранга, щяхме да изглеждаме по напълно друг метод. Надявам се да оздравее и да разчитаме на него през идващия сезон ", стартира Янев.
 Левски - ЦСКА-София @@@
" Заложихме на Десподов в офанзива, тъй като е бърз. За мен тази победа е доста специфична, тъй като минахме през доста компликации с моя щаб. И като футболист помня дербито такова. Този мач е прочувствен и като победиш, е доста прелестно. Играем против Левски и не би трябвало да ги подценяваме. Футболистите се оправиха ужасно и би трябвало да са удовлетворени от свършената работа. Всеки един, с който работя, е значим за мен. Съжалявам, че не мога да разполагам с Каранга. Въпроси за бъдещето ми са в областта на хипотезите. Стремим се с моя екип да бъдем съвършени в това, което вършим. ЦСКА ме зарежда постоянно с позитивна сила. В момента съм се върнал измежду живите и се веселя, че моето семейство беше до мен”, приключи треньорът на " алените ".

СНИМКИ: Марин Маринов, Sportal.bg Първа лига 9 кръг, вторник 15 май  Левски 2:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР