Наставникът на ЦСКА - София даде мнението си след победата

...
Наставникът на ЦСКА - София даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Младенов: Ако някой извади 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него

Наставникът на ЦСКА - София даде мнението си след успеха на своя отбор над Динамо (Москва). Той отличи положителната организация в своя отбор в офанзива и отбрана. Специалистът сподели, че сирийският национал Мохамед Осман е освободен от тима и няма да има повече футболисти на проби. Той призна, че надали ще продават повече играчи, в това число и звездата на отбора Жорди Кайседо, който остава в тима.
 Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при влиятелна победа над Динамо (Москва) Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при влиятелна победа над Динамо (Москва)
“Добре се усещам. Няма проблеми към този момент, отминаха. Положителното е, че има доста добра организация, както в отбрана, по този начин и в офанзива, контролирахме мача през съвсем цялото време. От едно недоразумение допуснахме гол, само че от грешките трбва да се учим.

Трябва да има баланс сред двете етапи, да сме сполучливи в тези две етапи. Когато има баланс, тогава е мощен тимът. За нас не е необичайно, че Турицов бие дузпите. На тренировки сподели психическа резистентност и успеваемост. Имаме и други дузпаджии, само че на този стадий е той.

Всичко, което бяхме запланували за подготвителния интервал, го изпълняваме на 100%, единствено предходната контрола бе проблем. Днес футболистите, които започнаха, играха повече игрово време. Следващите мачове ще създадем 2 състава, които ще играят по 90 минути. Ще има изцяло задоволително игрово време за всички..

Много е рано да приказваме за Гарсес, тъй като занапред той би трябвало да се възползва от времето, с цел да се приспособява. Ще му даваме време за акомодация, ние ще им помогнем в това отношение на новите, ще имаме самообладание към тях. Имаме други крила, които можем да използваме и в същото време да даваме и време на новите. Когато забележим че са подготвени, тогава може да разчитаме на 100% на тях. Стремим се да създадем конкуренция във всеки един пост.

Няма алтернатива Осман да бъде притеглен. На този миг няма кой да идва на проби, то няма и време. Винаги има време за нови футболисти обаче, вътрешна информация остава на какви позиции търсим. До този миг не знам дали има, или няма предложения за Касйедо, само че каквото е направено до момента, това е. Няма да има повече изходящи прехвърляния. Ако дадат 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него. Имаме цел обаче, а Кайседо е част от тази цел - да спрем Лудогорец ”, съобщи Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР