Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след нулевото

...
Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след нулевото
Коментари Харесай

Бруно: Няма казарма в ЦСКА - играчите закусват, тренират и после почиват

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след нулевото тъждество със Стал. " Червените " изиграха отегчителен мач против полския отбор в комплекса " Голд Сити " в Алания. Акрапович съобщи, че в отбора му не царува казармен ред, за какъвто се приказва.

" Съгласен съм, че мачът няма да се запомни. Труден мач, нямаше положения, двата тима играха твърдо. Важното е, че никой не се контузи, устояха по едно полувреме, по този проект съм удовлетворен, само че като мач не мога да съм удовлетворен. Направих микс на повече позиции, да създадем два тима, които могат да устоят по едно полувреме.

Доволен съм, не давахме на съперника да има някакви положения, само че и ние нямахме. Липсваше ни пространството, което имахме в първия мач. Това не беше добре. Винаги първият проект е да не получим гол, това направихме и през днешния ден. Доволен съм и от Александър Бучков, България има млади играчи с качества. Има предпочитание, удовлетворен съм, желая още повече да притисна титулярите, с цел да мога да пусна и някой от другите. Казармени правила? За мен постоянно се споделя казарма и дисциплинираност. Ако това е казарма, не знам по какъв начин е в българската казарма. Тренираме в 9 и 16, има време за отмора, надалеч сме от казарма. Нямаме потребност да променяме нещо. Не е това, което се приказва, всичко е обикновено. Този интервал е доста значим за всеки един тим, значимо е да го минем без травми. Опитахме да играем с Аланияспор в неделя, имаме два разновидността, ще забележим кой ще изберем. Пак споделям, че е значимо да няма травми и да не рискуваме доста. Предвиждам отново да пусна два тима - може някой да играе 10 минути повече, както през днешния ден Юга ", сподели експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР