Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, не скри разочарованието

...
Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, не скри разочарованието
Коментари Харесай

Разочарованият Ел Маестро: Няма какво да кажа за съдията

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, не скри разочарованието си след загубата с 1:2 от " Копенхаген " в третия квалификационен кръг на Лига Европа, само че отхвърли да разяснява аления картон на Божидар Чорбаджийски в края на първата част и дузпата, която бе отсъдена за гостите в 74-ата минута.
" Копенхаген " пречупи 10 от ЦСКА с гол-шедьовър и дузпа (ГАЛЕРИЯ) "Армейците " отстъпиха с 1:2, групите на Лига Европа наподобяват мираж
" Играхме ужасно в първите минути. След това се видя, че сме излезли против мощен съперник. Сигурен съм, че aко бяхме 11 против 11, щяхме да спечелим ", разяснява Ел Маестро.

" Нямам какво да кажа за отсъжданията на съдията. Видях и обстановката за аления картон, и дузпата. Футболът е доста тежка игра от време на време, изключително когато се случват сходни неща. Винаги е мъчно, когато загубиш с 1:2 в домашен мач "

" Копенхаген " игра тактически доста грамотно, най-много през второто полувреме. Ще бъде доста тежък реванш, възможностите понижиха... Отбелязаха ни с приказен удар от отдалеченост и от дузпа”

" Преди мача споделих, че възможностите са 50:50. Видях датските футболисти, които пееха и честваха, тъй че може да имат известно самочувствие след успеха ", сподели още треньорът на ЦСКА.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР