Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович направи криптиран коментар след дербито

...
Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович направи криптиран коментар след дербито
Коментари Харесай

Петрович загадъчен: Добър отбор сме, но липсват други неща

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович направи криптиран коментар след дербито с Левски, приключило 2:2. Сръбският експерт удостовери, че „ червените” са добър тим, само че „ липсват някои неща”. Същевременно той призна, че е сбъркал с избора си на игра през първото полувреме, само че играчите му са създали страхотна втора част, с цел да изравнят резултата, откакто губиха с 0:2 от Левски.

„ Левски през първото полувреме беше по-добрият тим. Имаше две благоприятни условия и ни вкара два гола. Поправихме грешктие си през втората част, направихме две смени и изравнихме резултата. Бяхме доста по-добри от техния отбор през второто полувреме. Не загубихме, което е най-хубавото в този дуел, тъй като губихме с 0:2 и в последна сметка този резултат е добър за нас”, стартира Люпко.

„ Мисля, че през днешния ден спечелихме точка. През първото полувреме играхме по-добре до техния първи гол. Левски вкара при първата си офанзива и това направи проблем за нас. Извличаме си поуките и се надявам в бъдеще да сме доста по-добри. Имахме проблеми и в този мач, както и в предходните. Сега ще играят тези, които са най-хубави. Нормално е, когато губиш с 0:2, че треньорът е отговорен. Похвалвам играчите ми за представянето през второто полувреме. Не ги извинявам за първото полувреме. Публиката има право да подлага на критика. Аз персонално може и на следващия ден да се махна – няма проблеми. Това не е грижа за мен и не се опасявам. Жеферсон беше контузен и не е упражнявал. Имаше някакви тренировки, само че не задоволително, с цел да играе”, продължи той.

„ ЦСКА е добър тим, само че липсват някои други неща”, приключи Петрович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР