Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев, говори пред медиите преди

...
Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев, говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Любо Пенев: Ако някой мисли, че ще наведем глава, жестоко се бъркa

Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев, приказва пред медиите преди основния мач реванш против Лудогорец за Купата на България на следващия ден.

" Не вкарваме голове - има го, по този начин е. Създаваме положения, само че не се увенчават с триумф. С неизменност, самообладание и работа и това ще се случи. С времето това ще се реализира. Аз ще разгадавам на всички футболисти. Ще има хора, които са в групата, и хора, които ще отпаднат от нея. Разполагам с всички футболисти. Не си вършим сметки по какъв начин би трябвало да приключи мачът. Ние постоянно търсим успеха. По какъв метод ще се случи няма по какъв начин да кажа пред вас ", разяснява Пенев.

" Трябва да играем добре и да вкарваме голове - това са задачите пред тима. По този метод ще отстраняваме всички странични фактори, които въздействат на мача. Визирам съдиите. Аз помислих, че имаме интернационален мач, като прочетох името на основния арбитър. Аз не ги познавам. В този ред на мисли, Кабаков ще свири след два дни. Много опит, рутина - аз имам вяра, че мачът ще премине в професионална атмосфера. За милиарден път споделям - не желая да ни оказват помощ, само че не желая и да ни пречат. Донякъде съм по-спокоен с това предопределение ", призна той.

" Лоша услуга или тенденциозен наряд. И чувам, и виждам. Пет милиметра засада на Йомов. Ами, вдигайте флага и свирете, само че след това не ми компенсирай с измислени дузпи. Ще забележим какво ще се случи с този ВАР ", по този начин Любослав Пенев разяснява съдията на мача с Арда, в който " армейците " изгубиха 2 точки след късна дузпа за кърджалийци.

" Аз не съм в щаба на Лудогорец. Ние би трябвало да играем най-малко по същия метод като на " Армията " и ще реализираме триумф. Като въодушевление, мотивация, държание по време на тези 90 минути. Разбира се, може да има продължения и дузпи, само че минимумът би трябвало да е това, което играхме на нашия стадион ", счита наставникът на " армейците ".

" Коментар на неговия коментар? Не е належащо. Аз си споделям - и едната дузпа измислена, и другата измислена. Това е моето мнение, всеки да си прави заключенията. Убеден съм, че съм прав. Оттам нататък заявления и изводи не ме интересуват ", съобщи експертът във връзка днешната конференция на шефа на Семеен кодекс - Костадин Гергинов.

" Аз обичам да беседвам с медиите, диря разговор. Не желая да подлагам на критика, само че когато виждам, че са пристрастни, това ме нервира. Не ми харесва и не би трябвало да е по този начин. Нищо повече. Нямам никакви искания, забележки. Просто желая да се отдадем на това да гледаме футбол. Мен ме интересува моят тим какъв футбол показва и този ангажимент не е дребен. Но когато се появят едни трима, плюс още един четвърти и стартират да скапват тази работа, това не е обикновено и не би трябвало да е по този начин. Да не дублирам - дано да свирят това, което е. Но което не е, да не си го измислят. Така изоставаме безусловно всички - клубове, треньори. Тази тематика е с доста дълбочина и сега не е най-важната, само че пък въздейства върху това, което се случва през миналите дни и години ", съобщи още Пенев.

" Аз съм самоуверен човек, не ме тормози нищо. Изказвам мнение и е редно по този начин да бъде. Ако различен не го е изказал, ще го изкажа аз. Както виждате - за хубаво, за неприятно, аз съм тук, по този начин и ще бъде. Защитавам си тима, пазя си клуба, за който работя. Не се отбивам от философията си. Така е било, по този начин е и по този начин ще бъде постоянно ", добави той.

" Аз съм уверен, че футболистите са доста спокойни и всички са на едно мнение. Отиваме и играем значим мач за тима. След това има и плейофи. Има два разновидността - единият е да спечелиш, другият да загубиш. Един ще продължи, ние ще създадем безусловно всичко допустимо да продължим. Това пропагандирам аз, по този начин би трябвало да се случи. Футболистите не би трябвало да имат никакво подозрение, че задачата е една - да се победи съперника и да се отиде на край, който да се завоюва. Аз не се спирам до край, това са моите цели. Ако спечелим - съвършено, в случай че не спечелим - отново съвършено. Трагедии ли да вършим? Нещо свършва ли? Колко случаи има и в Европа, единият тим отпада - по този начин е. В нашите глави единствената концепция е да победим и да спечелим финала. Всичко минава през работа. С тази конфигурация отиваме ", добави Любо Пенев.

" Ние в никакъв случай не навеждаме глава - това е ЦСКА. Особено аз, като старши треньор и ученик на тази школа. Ако някой мисли, че ще наведем глава, грубо се бърка. Високо вдигната глава и за победа. Друга мисъл не минава през главите ни, това би трябвало да е ясно на всеки ", приключи старши треньорът на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР