Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев е имал продължителен разговор лице

...
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев е имал продължителен разговор лице
Коментари Харесай

Варела преоткрива себе си, благодарение на Пенев

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев е имал нескончаем диалог лице в лице Федерико Варела, който напоследък не приличаше на себе си. Полузащиникът не намираше място на терена и имаше проблеми с акомодацията в тима и града. Освен това аржентинецът е обмислял да напусне клуба след края на сезона, макар че има настоящ контракт. Както е известно, халфът бе притеглен през зимата от турския Денизлиспор.

Тук е пристигнала ролята на Пенев, който се е показал като психолог, успявайки да убеди Варела да се съвземе, да излезе от тежката обстановка и да дава 100% от себе си по време на тренировките, оповестява "Блиц ".

Специалистът даже гласоподава доверие на своя подопечен в срещата от 23-ия кръг на efbet Лига против Арда и той му се отблагодари с асистенция за гола на Кайседо.

„ Явно диалогът му с Любо има резултат. Пенев подходи доста тъкмо. Можеше умерено да не вика Федерико на диалог и да го остави самичък да се оправя. Понякога човешките връзки оказват помощ извънредно позитивно на хора, попаднали в такова положение като аржентинеца “, разкриват от "Българска войска ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР