Наставникът на ЦСКА Добромир Митов квалифицира представянето на „червените” във

...
Наставникът на ЦСКА Добромир Митов квалифицира представянето на „червените” във
Коментари Харесай

Митов: Бяхме безобразни - извинявам се на феновете

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов квалифицира представянето на „ червените” във втория кръг от efbet Лига против Черно море (1:3), като безобразно. Младият експерт недоумяваше след края на мача държанието на своите футболисти, искайки опрощение от последователите на ЦСКА.

„ Първо желая да се извиня на нашите почитатели за безобразната ни игра през днешния ден. Това не дава отговор на това, което ние искахме и работим през седмицата. Обяснихме с разбори за Черно море… Ние имахме първите обстановки за гол, само че не ни провървя. Който не вкарва, губи, тъй че днешният мач бяхме от тази страна. Извинявам се на почитателите ни, само че би трябвало да проведем сериозен диалог с играчите ни. Говорих с тях на тази тематика и бях изцяло открит и непосредствен. Който няма предпочитание, да не излиза да играе. Когато излезеш, би трябвало да си на най-много с опциите си. Десет пъти го повторих това нещо”, приказва Митов.

„ Ротираме футболистите, защото би трябвало да се освежаваме. Тежко е да се издържи без да правиш ротации, а по този начин се нарушава и синхрона. Допускаме извънредно лесни голове в мачовете, което не се случва на подготовка – нямам пояснение. В ЦСКА постоянно има напрежение, само че те са експерти. Който не може да издържи, не е за този отбор”, призна Добромир Митов.

„ За мен най-важно е душевен да се възстановим, защото в този момент сме малко „ на дъното”. Паднали сме душевен, а и физически. Въпросът е да осъзнаят къде се намират”, приключи Добри Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР