Наставникът на ЦСКА Добромир Митов говори пред медиите на старта

...
Наставникът на ЦСКА Добромир Митов говори пред медиите на старта
Коментари Харесай

Добри Митов: Случайни хора в ЦСКА няма

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов приказва пред медиите на старта на лятната подготовка на " алените ". Той съобщи, че може да има още изходящи и входящи прехвърляния в тима. Бившият бранител призна, че на сезон без трофей не се гледа с положително око в Борисовата градина.

" Нуно Томаш ще реши дали да продължи в Португалия. Може да има още изходящи и входящи прехвърляния, Искаме да имаме боеспособен тим, играчи във всяка линия, на които да разчитаме. Трябва да създадем добра подготовка, с цел да гоним задачите, чакаме и жребия за Лига Европа. Целите в ЦСКА постоянно са шампионска купа и Купата на България.

В ЦСКА без трофей не се гледа с положително око, да не споделяме думата неуспех. Днес започваме, събираме се, някои ще се причислят по-късно към тима. Следват медицински прегледи, подготовка в Тетевен, контрола с Локомотив (Горна Оряховица) по-късно, а след това лагер в Австрия. Напрежение в ЦСКА постоянно има, няма какво да го крием. Чувствам се подготвен и по тази причина съм тук. Разликата през предишния сезон беше мачът с Лудогорец, който трябваше да спечелим тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР