Наставникът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков призна, че отборът му

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков призна, че отборът му
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Има неща, които трябва да подобрим

Наставникът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков призна, че тимът му има доста какво да усъвършенства за подновяването на Втора лига. Треньорът подчертава, че е доста удовлетворен от извършената подготовка, само че в мача с Ботев Пловдив „ червените” не са посочили нужното равнище.

Ботев Пловдив се оправи с ЦСКА 1948 преди старта на футболната 2020-а

„ Ако гледаме като игрово държание, има доста неща, които не ми харесваха. Тази загуба пристигна на време и се вижда, че има неща, които би трябвало да подобряваме. Има съставни елементи, в които отстъпваме. По принцип това са контролни мачове и е хубаво да имаш самочувствие за победа, само че идва миг, в който серията продължава. Отборът на Ботев Пловдив има класен състав, само че през днешния ден имаше неща, върху които би трябвало да усъвършенстваме. Не бяхме на нужното ниво”.

„ Като цяло съм извънредно удовлетворен от подготовката. Това, че сме изгубили един мач, не значи, че сме се справили зле. Просто има неща, които би трябвало да почистваме в играта си. Мисля, че Славчо Шоколаров получи тежка контузия, само че се надявам да се размине с „ по-малкия дявол”, приключи Йордан Юруков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР