Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира успеха на своя

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира успеха на своя
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Имам качество в състава, това е най-хубавото

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев разяснява триумфа на своя тим над Локомотив София, след победното попадение на Ивайло Чочев в 117-а минута в мача реванш от полуфиналната фаза на Sesame Купа на България.

" Наистина не стартирахме добре мача, само че съм удовлетворен от характера и волята, която демонстрираха всички момчета, които бяха на терена, пък и от тези на пейката, защото те оказваха морална поддръжка през всичките 120 минути ", стартира той.

" Бяхме преди мача любимец, защото имахме добър резултат от първия мач. Бяхме прибързани и в доста моменти след гола, който беше страховит. По сложния метод, само че с помощта на нашите момчета и на голмайстора, успяхме ", продължи експертът.

" Гоним и двете цели, които имаме. Момчетата го знаят и осъзнават. Те не са с тази концепция от скоро, а през цялото време. Знаят, че гоним 3-о място и край за Купата. Имам качество в състава, тъй че това е най-хубавото. Откакто съм треньор в никакъв случай не съм си разрешавал да подлагам на критика или да слагам оценки на хората, които съдийстват. И те са напрегнат. Нямам желание да влизам в някакви полемеки ", приключи Тодор Янчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР