Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Тодор Янчев похвали Диков: Такъв нападател ни трябва

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след успеха с 2:1 над Ботев (Пловдив). Бившият капитан на ЦСКА похвали централния нападател Светослав Диков, който откри резултата още в 18-ата секунда.
 Карагарен и компания удариха Ботев (Пд), ЦСКА 1948 държи крепко третото място Карагарен и компания удариха Ботев (Пд), ЦСКА 1948 държи крепко третото място
" Можехме да си решим мача много по-рано, имахме нужните обстановки, само че позволихме лек гол. Един огромен тим не би трябвало да разрешава такива дребни неща. Радващо е, че Светльо Диков освен вкара първия гол, само че взе участие и в други положителни офанзиви, подаде на Чочев на чиста позиция. Това е нападателят, който ни липсва. Жоро Русев плуваше през днешния ден в свои води, той е повсеместен състезател, през днешния ден ми хареса. Незнайно за какво в случай, че и нашият клуб и Септември искахме с един ден да се отсрочи срешата ни, не е окей да играем в петък, на огромен християнски празник, само че каквото-такова. Длъжни сме да се оправяме ", показа Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР