Наставникът на ЦСКА 1948, Росен Кирилов, не остана доволен от

...
Наставникът на ЦСКА 1948, Росен Кирилов, не остана доволен от
Коментари Харесай

Кирилов: Отстъпвахме в единоборствата, трябва да сме по-агресивни в Разград

Наставникът на ЦСКА 1948, Росен Кирилов, не остана удовлетворен от неналичието на експанзия, показана от неговия отбор при нулевото реми против Черно море в следващ мач от 24-тия кръг на efbet Лига. Той акцентира, че това би трябвало да бъде изчистено за идните мачове с Локо Пд и Лудогорец.

„ Запазихме разликата от 4 точки с Черно море. Знаехме, че ще е доста тежък мача, те направиха всичко допустимо, с цел да завоюват. През първото полувреме загубихме доста единоборства. През втората част не успяхме отбележим в някои от нашите обстановки за гол. Мачът беше със заряд, двата отбора желаеха успеха и равенството беше закономерно “.

„ Хареса ми, че второто полувреме направихме няколко хубави прехода, само че ни липсваше последния пас. Добре се бранехме през второто полувреме “.

„ Трябва да бъдем доста по-агресивни от през днешния ден в идващите мачове, както против Лудогорец, по този начин и против Локо Пд. Трябва да вдигнем експанзията, тъй като Черно море имаха преимущество там през днешния ден. В Разград би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да си тръгнем с нещо “.

„ Имаме необятен състав от равностойни играчи, тъй че съм уверен, че ще заместим изчезналите уместно “, приключи Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР