Наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков се върна към дните,

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков се върна към дните,
Коментари Харесай

Петко Петков: Лудогорец е единственият отбор в България над средното ниво на Европа, но има спад

Наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков се върна към дните, когато бе част от щаба на Лудогорец и изрази мнението си за актуалната обстановка при “орлите” в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV. Специалистът е на мнение, че отборът от Разград е единственият в България, който е над междинното европейско равнище, макар че призна, че сега има спад в представянето.
 Петко Петков е посетител на @@@
“Тази година шампионата е по-интересно, само че това е за сметка на това, което Лудогорец демонстрира, а не на играта на другите. Доста неточности позволиха най-много като резултати. Въпреки това Лудогорец е единственият клуб, построен над приблизително европейско равнище в България - база, организация, футболисти. Нивото е високо и в Европа. Когато аз бях там не отстъпвахме на никой и имахме шансове във всеки един мач. Съвсем действително е за един клуб като Лудогорец е да се цели в Шампионската лига, а мисля си, че за другите тимове в България не е така”, сподели Петков.

“В момента може би има някакъв спад в отбора. Аз не съм в “кухнята”, само че като че ли не съумяха да се привлекат точните футболисти, които да освежат селекцията. Не бих могъл да отбележа някое име от новата селекция, която да сложим до Марселиньо, Кешерю, Владо Стоянов. Все още имат второстепенна роля новите играчи”, изясни Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР