Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели, че целта пред

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели, че целта пред
Коментари Харесай

Киров: Целта е във всеки един двубой да трупаме точков актив

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров показа, че задачата пред тима е да печели колкото се можеше повече от всеки един дуел.

„ Отборът на домакините владееше по трайно топката, по–сигурно. В по-голямата част от дуела за нашия тим бяха отбранителни дейности. Нямахме добър преход в предни позиции. При по-добра акуратност щяхме да изскочим на някаква голова позиция. Общо взето успяхме да създадем единствено едно голово състояние. За нас е значимо да трупаме актив. Всяка една точка е плюс. Изоставаме в това отношение “.

„ Представянето на Наумов беше доста положително. Хубавото е, че за първи път от началото на шампионата не допуснахме гол. Такива мачове би трябвало да ни подвигат самочувствието. Увереността беше много намалена. Всеки един позитивен мач би трябвало да ни дава убеденост. Стана динамичен мач. За българския футбол е значимо да се случват такива динамични дуели, тъй като това подвига и самото равнище “.

„ Повърхностно видяно като физика добре седяха. Сега би трябвало да забележим в този сбит цикъл по какъв начин да разпределим напъните на всички състезатели “.

„ Специфично за него е трайното притежание на топката. Имаха го. Беше значимо да затворим пространствата пред вратата. В по-голямата част от дуела успяхме да го създадем. Не мисля, че сме се изненадали и двамата “.

„ Никога не е напред каквото стане. Отборът трябваше да пресира 10-15 метра по-напред и да сме точни при прехода в офанзива “.

„ Крайна цел – не. Правим краткосрочни цели. Няма по какъв начин да излезем от нежеланото състояние непосредствено. Целта е във всеки един дуел да трупаме точков актив “, съобщи Киров на конференцията след нулевото тъждество против Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР