Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана доволен от представянето

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Пенев: Работихме много през седмицата и резултатът се видя

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана удовлетворен от представянето на своя отбор против Локомотив (Пловдив). “Червените ” победиха като посетители с 3:1, а над всички беше още веднъж Ивайло Чочев.
 Ивайло Чочев няма спирка! ЦСКА 1948 удари Локомотив на “Лаута ” и се качи на върха Ивайло Чочев няма спирка! ЦСКА 1948 удари Локомотив на “Лаута ” и се качи на върха
“С работа през седмицата и несъмнено, когато трбяваше да се покаже тази работа в деня на мача, я показахме. Добър мач с доста голови положения, вкарахме повече от естественото, което ме радва. Интересен мач.

И след загуба, и след победа, ние имаме работа, по която работим. Знаем, че това е верният път. Ние играхме против мощен тим, добре квалифициран, те също вкараха. Справихме се добре и се веселя, че спечелихме 3 точки.

Аз не вземам решение кого да се вика в националния, само че желая да поздравя Чочев и целия тим. Работихме доста добре и резултатът е налице. Продължаваме по същия метод.

Дали играем против мощен, или слаб, постоянно печелиш 3 точки, въпросът е да прибавяме. Точките са значими.

Ние се движим добре, бързо и несъмнено. Не ме тормозят мачовете отвън София. Искаме да веселя тези, които ни гледат мачовете и да играем по еднакъв метод, като домакини и посетители ”, съобщи Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР