Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди предстоящия двубой

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди предстоящия двубой
Коментари Харесай

Любо Пенев: Няма да продаваме никого

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди идния дуел от efbet Лига против Арда. Специалистът е на мнение, че тимът се показва добре досега, само че задачата е това да става още по-добре. Любо също по този начин съобщи, че на този стадий никой футболист няма да бъде продаван.

" Отиваме и се приготвяме за всеки един обособен мач. Контузени нямаме, имаме осъден - Охене, само че имаме други футболисти и групата ще бъде точна. Всеки би трябвало да е наясно, че когато има късмет, би трябвало да се бори. Има огромна възможност да забележим Парвиз Умарбаев в игра. Мен ме интересуват всички футболисти и в процеса на работата се взема решение кой ще бъде в игра ".
 ЦСКА 1948 стартира договаряния с Чочев ЦСКА 1948 стартира договаряния с Чочев
" Има аномалии в доста мачове. При ВАР се губи доста време. Това не е обикновено да се бави толкоз. Да се играе 10 минути и след това стопираме за пет. Хората от ВАР доста по-бързо би трябвало да взимат решения. Не съм ОК с това нещо. Защо се бавят толкоз? Не работи по идентичен метод като в Европа, най-малко във връзка с времето, за което се взима решение ", подлага на критика Пенев.

" Един тим, който желае да надгражда постоянно би трябвало да има нови попълнения. Един трансферен прозорец е опция да надграждаме. Имаме добра група. Русев и Чочев се показват добре, само че в тези случай те са реализаторите, а преди този момент има друга свършена работа и всеки гол е заслуга на целия тим. Когато печелим, печелим всички, когато губим, губим всички ". По принцип упражняваме да стартираме с 11. В някои от мачовете рано останахме с 10, само че успяхме да играем добре и атакуващо и с човек по-малко.
 Любо Пенев: Трябва повече централизация, не е обикновено да имаме 20 удара и единствено един гол Любо Пенев: Трябва повече централизация, не е обикновено да имаме 20 удара и единствено един гол
" Трябва да държим линията на показване. Няма гаранция, че ще се продължи по този начин, само че все още се случва посредством работа. Защо не ЦСКА да завоюва трофей, само че да не избързваме. Искаме да играем още по-добър футбол и да стоим високо в класирането. Това не би трябвало да вкарва напрежение. Не единствено за Чочев, има и други предложения, само че все още никой няма да бъде трансфериран. Не желая тези момчета да се отклоняват от ритъма сега. Мен ме радва, че футболистите се демонстрират по най-хубавия метод и има интерес към тях от други тимове ".

Аз не недооценявам нито един противник. Уважавам всички. Рано или късно отсрочените мачове ще се изиграят. След като правилникът го разрешава, значи се отсрочват. Виждаме една лека особеност, че не зависи от другия клуб, а единствено от единия и БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР