Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде мнението си след
Коментари Харесай

Любо се ядоса: Изключителни пристрастни съдии! Очевадна дузпа не получихме

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде мнението си след ремито с Левски на " Герена ". Ел Голеадор изрази искания към съдийската бригада, отпред на която беше Георги Гинчев. 

" Генерално мога да приказвам доста, нещо по-конкретно? Мога да похваля момчетата, оправиха се в един тежък и комплициран мач. Мога да ги поздравя. Тежък и комплициран мач, само че не от спортно-техническо естество, а от нещо друго. Не приказвам единствено за обстановката в наказателното поле на Левски с Ивайло Чочев. 

Съдийската тройка не можа да се оправи с мача! Не можа да се оправи. Изключителни пристрастни, изключително, когато би трябвало да се вадят картони. Да, ние си получихме справедливо доста картони, само че също по този начин и футболисти на Левски трябваше да получат по същия метод. Имаше много обстановки, доста противоположни решения. 

Даже вътре футболистите си разясняват какъв брой е срамно и тъпо, и от двата тима. Очевадни обстановки, в които се взима неверното решение. Дузпа за нас в осмата минута против Чочев, съвършена, бързо взе решение и се съветва в това число. Това е. Трябваше малко да поговорим за тези хора, които въздействат на нашия футбол. 

Иначе добър мач, съществено, дисциплинирано, съсредоточено, това е пътят, отлично на момчетата! Когато имаше димна завеса не се спря мача, ние се усещаме добре, аз не видях спад. Това че играем малко по-затворено не значи, че не сме готови, изиграхме си мача доста добре, имахме след дузпата още две обстановки, Левски имаше ясна обстановка - греда, и едно безредие. Мисля, че това беше. Целта е да играем добре и да печелим мачовете, все още всичко се случва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР