Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде мнението си след
Коментари Харесай

Любо Пенев: Постоянството и упоритостта дадоха резултат

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде мнението си след успеха на своя отбор над Септември (София). “Червените ” се постановиха с минималното 1:0, а в воин се трансформира още веднъж Ивайло Чочев.
 ЦСКА 1948 стигна до измъчена победа против Септември, Чочев още веднъж воин за ЦСКА 1948 стигна до измъчена победа против Септември, Чочев още веднъж воин за " алените "
“Доволен съм и желая да поздравя моите момчета за положителния мач и че не се отхвърлиха. Искам и Септември да поздравя. Получи се прекрасен и прелестен за гледане мач. От първата секунда търсехме успеха, изпуснахме доста положения, само че не се отказахме да вземем тези 3 точки. Постоянството и упоритостта дадоха резултат.

Въпреки че е млад тим, Септември е стимулиран противник и знае какво прави. Това е работа на треньорския им щаб и то се вижда. Аз също я виждам.
19  ЦСКА 1948 - Септември
И след мача в Пловдив бях удовлетворен, просто рано трябваше да вкараме гол. Но това е история. Разбира се, че ние се стремим постоянно да побеждаваме. Това се тренира и приказва.

Доволен съм от всички, последователно всички нови ще свикнат и ще се приспособяват. Имаме доста мачове и работа, тренировки. Спокоен съм. Ние към този момент се познаваме. Сердюк не идва от почивка, той до преди 2 седмици играеше интензивно мачове. Сменя тима просто, тъй че продължаваме ”, съобщи Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР