Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира успеха на своя

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира успеха на своя
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Подходихме сериозно към срещата

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разяснява триумфа на своя тим с 3:1 в контролата против Сепси. Специалистът отличи скоростта на своите играчи и поздрави футболистите за силата, която демонстрират.

" Това беше просто една подготовка. Подходихме съществено и мога да разделя мача на две полувремена. През първата част момчетата се оправиха оптимално добре с условията, а съперникът не съумя да отговори на скоростта ни ", стартира Рибарски.

" Продължаваме да се приготвяме със състава. Четирима индивида играха цялостен мач. Големи възторженостти към тях. Радостно е, че демонстрират такива резултати. Трябва да запазим играчите здрави и в оптимално положение. Не искахме да се прибираме, само че ни излязоха два пъти от пресата през центъра, където закъсняхме. Рискувахме през днешния ден, имаше огромен разход на сила. В процеса на работа ще почистим тези неща. Карагерен тренира добре, както и другите флангови футболисти, които имат страхотна скорост. Трябва да има тези влизания от дълбочина и да вдигнем темпото, другояче мъчно ще стигнем до гол ", продължи наставникът на ЦСКА 1948.

" Няма да рискуваме с никой състезател. Приоритет са индикаторите на подготовка. Трябва да създадем всичко оптимално бързо, с цел да не се стигне до изтощеност с някои от футболистите. С екипа внимаваме доста и се надяваме да останат всички здрави ", приключи Атанас Рибарски
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР