Наставникът на Царско село Никола Спасов сподели, че е доволен

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов сподели, че е доволен
Коментари Харесай

Никола Спасов: Направихме всичко възможно да вземем мача

Наставникът на Царско село Никола Спасов показа, че е удовлетворен от точката, извоювана в днешната среща с Арда (Кърджали). “Царете” домакинстваха на стадион “Славия”, като приключиха наедно 0:0 с другия дилетант в efbet Лига в мач от 2-ия кръг.

" Доволен съм от точката. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Момчетата се раздадоха и направиха всичко допустимо да вземем мача. Не бяхме уверени през първата част. С течение на времето стояхме по-добре игрово на терена. Създадохме доста повече обстановки за гол. Първоначалната ми концепция беше да играем за победа. Направих всичко допустимо да спечелим мача и момчетата се пробваха. Футболът е такава игра - на голове. Арда също не съумя да ни означи гол. Целият тим се защитаваше безрезервно и оптимално съсредоточено ".
 Царско село - Арда (Кърджали) @@@
" Сигурен съм, че новите футболисти ще стартират да влизат в по-добра спортна форма. Виждам разлика от първия ни мач против Лудогорец. Има основна смяна в играта и настроението на футболистите. Не върша сметка против кого играем. Излизаме за победа във всеки мач. Отиваме в Русе и ще играем за победа ". efbet Лига 2 кръг, петък 19 юли  Царско село 0:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР