Наставникът на Тотнъм - Анге Постекоглу, е уверен, че шпорите“

...
Наставникът на Тотнъм - Анге Постекоглу, е уверен, че шпорите“
Коментари Харесай

Мениджърът на Тотнъм: Със сигурност трябва да се подобрим

Наставникът на Тотнъм - Анге Постекоглу, е убеден, че „ шпорите “ ще се подобрят и похвали издръжливостта на неговия тим, който не разреши напускането на Хари Кейн да ги разсее. Според него, те са посочили геройство и са се преборили за равенството 2:2 против Брентфорд в откриващия кръг на Висшата лига.

„ Футболните клубове се развиват доста бързо.Нямаше потребност да се занимавам с това, нямаше потребност и да ги гушкам грижливо, с цел да ги усетя по какъв начин са. Имахме значим мач и те бяха наясно с това “, съобщи Постекоглу, когато го попитаха дали е коментирал с тима напускането на Хари Кейн в посока Байерн Мюнхен.

„ Мисля, че това беше значителното за нас. Ако сме се чувствали разсеяни – аз или някой различен, мисля щеше да се види това изключително преди почивката. Днешният мач е добра насочна точка за надграждането на тима, само че сигурно би трябвало да се подобрим. Мисля, че след дузпата и поврат до 1:2 щеше да е елементарно да загубим, само че действително не го усещах в тима “, продължи мениджърът на лондончани.

Кристиан Ромеро, който вкара първото попадение за отбора му, трябваше да бъде сменен. Той пострада при конфликт с състезател на Брентфорд, само че не беше удовлетворен от излизането си от игра. Въпреки това австралиецът счита, че е постъпил вярно:

„ В днешно време това, което знаем за пострадванията на главата, ни кара да сме внимателни. Мислех, че е много ясно какво се е случило – само че се надяваме, че той ще се оправи. Тогава не искаше да излиза, само че обстановката е ясна и аз не бих рискувал по никакъв метод “, сподели Постекоглу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР