Наставникът на Стефано Пиоли се надява в предстоящия мач с

...
Наставникът на Стефано Пиоли се надява в предстоящия мач с
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да покажем, че сме най-добрите

Наставникът на Стефано Пиоли се надява в идния мач с неговите играчи да покажат, че са най-хубавият тим в. Ако “росонерите ” завоюват утрешното си посещение, те ще се върнат на върха в класирането.

“Знаем, че могат да ни основат компликации, само че тези от последните ни мачове ни накараха да израснем. Време е да покажем, че не сме единствено положителни, а можем да бъдем най-хубавите. Головете ни в края на мачовете? Такова е нашето отношение. Ние и вкарваме много и в първите минути на дуелите. Началният ни метод ще бъде значим, макар че мачът е дълъг. Както постоянно, ще се опитаме да променим характерностите ни в хода на срещата посредством промените ни. Искаме да се опитваме да преобладаваме в дуелите. Трябва да бъдем тим от началото до края. Полуфиналът в Шампионската лига е в мислите ни. го завоюваха със своите сърце, дух и нрав. Трябва да играеш всеки мач на най-много. Карло Анчелоти? Той е легенда и е на върха във всичко. Едва го познавам, само че мисля, че има фантастичното умеене да влиза в главата и сърцето на своите играчи. Това е най-хубавата характерност, която един треньор може да има.

Не е в този момент времето да приказваме за другите манталитети на и. Сега се нуждаем от седем точки, с цел да създадем нещо извънредно и да покажем, че сме най-хубавите в шампионата. Трябва да играем като. Няма значение дали печелим с 1:0, или с повече голове - най-важното е да бъдем тим и да играем с страст. Дали бих заложил всичко на нашите шансове? Букмейкърите ни смятаха за новобранец. Обзалагам се, че отборът ще даде най-хубавото от себе си на следващия ден. Не гледах успеха на над. Вместо това още веднъж прегледах тренировката ни, след което изгледах превъзходен тенис мач. Феноменален Алкарас. Предстоящият ни мач е най-трудният, тъй като той е на следващия ден. Следващата седмица ще ви кажа същото. Омаквам доста стимулиран и съдбоносен конкурент. В офанзива са много рискови и по тази причина в отбрана би трябвало да бъдем доста компактни и съсредоточени. Също по този начин е значимо да печелим топката и да им сътворяваме неприятности.

Виждам по какъв начин играчите ми непрекъснато преследват топката, те са бдителни и стимулирани. Справят се добре с тези страсти. Идваме от двегодишно пътешестване, изпълнено с триумфи и провали, и в този момент сме по-готови. Играчите ми се костват стимулирани, а не обезпокоени или разтревожени. Развитието им е извънредно. Мислех, че иска ми се наложи да ги укротявам на “Миланело ”, само че в реалност те постоянно са спокойни, усмихнати и щастливи да бъдат тук. Добрата естетика в състава се дължи на метода ни на работа и на атмосферата, която ни дава невероятни страсти ”, разяснява Пиоли на днешната си конференция.


Снимки: Gettyimages
 Американски капиталов фонд дава 1 милиард евро за Милан Американски капиталов фонд дава 1 милиард евро за Милан 5 май | 19:15  Зеедорф уточни с какво го е впечатлил сегашният Милан Зеедорф уточни с какво го е впечатлил сегашният Милан 4 май | 18:09  Златан: Близо съм до края, само че към момента не съм го стигнал Златан: Близо съм до края, само че към момента не съм го стигнал 4 май | 15:40 Още от Футбол свят  Уникално представление и шест гола за едно полувреме излъчиха победител в борбата за оставане в Ла Лига Уникално представление и шест гола за едно полувреме излъчиха победител в борбата за оставане в Ла Лига 7 май | 17:03 202 0  Челси 0:0 Уулвс Челси 0:0 Уулвс 7 май | 17:00 996 0  Ерик Шел е новият селекционер на Мали Ерик Шел е новият селекционер на Мали 7 май | 16:56 153 0  Рангник предложил на Ман Юнайтед Влахович, Луис Диас и Хулио Алварес през януари Рангник предложил на Ман Юнайтед Влахович, Луис Диас и Хулио Алварес през януари 7 май | 16:31 1157 1  Анчелоти: Ако спечелим ШЛ, това ще бъде най-хубавият сезон в кариерата ми Анчелоти: Ако спечелим ШЛ, това ще бъде най-хубавият сезон в кариерата ми 7 май | 15:48 2305 10 Виж всички Водещи Новини  11-те на Арда и Локомотив (Пловдив) 11-те на Арда и Локомотив (Пловдив) 7 май | 06:21 15401 15  Левски пусна в продажба стеснен брой билети за финала Левски пусна в продажба стеснен брой билети за финала 7 май | 10:26 16284 61  Проектът за реконструкцията на Проектът за реконструкцията на "Българска войска " е на финалната права 7 май | 10:13 15031 55  Челси разгласи името на новия притежател Челси разгласи името на новия притежател 7 май | 05:05 55812 57  ЦСКА 1948 и Берое се изправят в съдбоносен конфликт за Европа ЦСКА 1948 и Берое се изправят в съдбоносен конфликт за Европа 7 май | 06:58 10383 23 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР