Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков обяви след равенството (1:1)

...
Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков обяви след равенството (1:1)
Коментари Харесай

Киселичков: Искахме и бяхме подготвени, излишно е да правя реклама на Родни

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков разгласи след равенството (1:1) като посетител на Септември, че резултатът е действителен предвид на показаното.
 

Септември пропусна да накаже Спартак (Варна) с дузпа в последната минута 

Септември пропусна да накаже Спартак (Варна) с дузпа в последната минута
“С оглед на дейностите и събитията равният резултат е действителен. Допуснахме безразсъден гол. Имаха положения, които пропуснаха. Успяхме да се върнем в мача. През второто полувреме имахме обстановки, не успяхме да поведем. Те пропуснаха дузпа.

Доста комплицирана обстановка при техния гол. Септември има високи футболисти. В много корнери им отговорихме. Има го това нещо. Падат много голове от статични положения.

Искахме, бяхме готови, извоювахме си обстановките. Доста добър удар на Ивей. Шанс, шанс - не мога да кажа. Тези неща са и до умения. Знаехме, че няма да държим кой знае какъв брой топката. Създадохме, само че за жалост не успяхме да поведем в резултата.

Родни Антуи е добър футболист, ненужно е да му върша реклама. Знаех, че ще изкара едно полувреме. Решихме да стартираме с Родни и по някое време да влезе Ивей ”, разкри Киселичков тактиката на Спартак (Варна).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР