Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев говори след последния мач

...
Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев говори след последния мач
Коментари Харесай

Любо Минчев: Под емоции не може да се правят генерални анализи

Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев приказва след последния мач на тима си за сезона - загубата от Черноморец със 69:75 във втория мач от серията сред двата отбора. 
 Черноморец затвори серията в Плевен Черноморец затвори серията в Плевен
Честитя на Черноморец, пожелах им триумф. За нас сезонът свърши, за жалост. Знаех, че те са с по-добра селекция, по-атлетични, по-бързи са. Ние успяхме да компенсираме това нещо и да ги затрудним много и в двата мача, въпреки че в първия изглеждаше, че сме изгубили с огромна разлика. В този мач бяхме равностойни, за жалост най-после не можахме да вкараме, а те означиха, къде през човек, къде елементарно. Така се отвори една разлика, която най-после не успяхме да я компенсираме. 

Можеше и да имаме малко шанс, само че не успяхме. Не мога да кажа, че сме сбъркали. Сменихме отбраната последните три минути, и Джордан Тъкър тогава вкара през човек. Лошото е, че на персоналната отбрана се издънихме на пик енд рол. Мунис Туту вкара два пъти елементарно. Там беше казусът. Но, в този момент не можем да върнем нищо. Сега, под страсти, не могат да се вършат генерални разбори. Ще мине време и тогава ", сподели Минчев. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР