Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели чувствата си след

...
Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели чувствата си след
Коментари Харесай

Загорчич: Щяхме да спечелим, ако не бяхме направили тази глупост

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, показа възприятията си след равенството 1:1 при гостуването на ЦСКА 1948 в финален мач за двата отбора от есенния дял на efbet Лига. Специалистът счита, че в случай че неговият отбор не беше останал в понижен състав след аления картон на Световслав Вуцов, то "белите " щяха да вземат и трите точки.

„ Няма по какъв начин да съм удовлетворен от точката. Почнахте добре мача и направихме нелепост, след която получихме червен картон. После стана по-сложно. Мисля, че в случай че бяхме в цялостен състав, то щяхме да вземем трите точки. Беше доста мъчно с 10 индивида “, стартира наставникът.

„ Когато сме прибрани по този метод постоянно може да се получи неточност. ЦСКА 1948 имаше много шансове. И ние имахме късмет за 2:0 в края на първото полувреме, само че не успяхме да вкараме “.

„ Предстои да приказваме с играчите. В началото на януари ще се опитаме да намерим положителни играчи, а някои от тях и да ги продадем в чужбина, в случай че успеем. Искаме малко повече успокоение през втория полусезон, с цел да станат нещата още по-добри “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР