Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна, че планът на отбора

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна, че планът на отбора
Коментари Харесай

Загорчич: Не искахме да играем това, но така е

Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна, че проектът на тима му за мача с Черно море не е бил да се играе грозно. Все отново Загорчич похвали своите за раздаването против Черно море, само че подчертава, че напрежението от резултатите в миналите мачове вероятно са повлияли на играта на „ белите” във Варна.

„ Не беше нашият проект това. Искаме по принцип да играем футбол, само че през днешния ден не стана. Имаше напрежение след загубите. Направихме оптимално, що се отнася до предпочитание. Като качество – не, само че да се надяваме нататък да се получат нещата”, стартира Заги.

„ И в двата мача, които загубихме играхме добре. Срещу ЦСКА – доста добре. Направихме груба неточност и се получи обръщането на мача. Искам да видя в този момент моите играчи. В този мач беше огромно напрежение при тях и това, което направихме го направихме до дъно.

„ Имаха обстановки Черно море и по-добрите им бяха през първото полувреме. Тогава закъснявахме в отбрана. Второто полувреме се разминаваха с топката след центрирания. Когато не си позволил гол, отбраната се е справила”, подчертава той.

„ Имаше напрежение при нас, защото има липса на точки. Като предпочитание, заслужиха тази точка, само че не и като футболна игра”, приключи Златомир Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР