Наставникът на Славия Златомир Загорчич похвали футболистите си за представянето

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич похвали футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Загорчич: Не ми хареса това, което се случи накрая

Наставникът на Славия Златомир Загорчич похвали футболистите си за представянето им, макар домакинското проваляне с 0:1 от Черно море. “Равностоен мач. Черно море контролираше нещата през първото полувреме, ние - през второто. Направихме тази неточност в последните секунди, Черно море я употребява и вкара гол. Не ми хареса това, което се случи най-после. Изпускаме моменти да създадем по-рано фал в центъра на терена и едно напрежение през първото полувреме, неизвестно за какво. През второто направихме задоволително обстановки, само че не успяхме да вкараме. Противникът вкара и завоюва мача.
 Черно море тресна Славия с гол в последните секунди Черно море тресна Славия с гол в последните секунди
Някой път ни би трябвало и шанс. Удар на Керчев не уцели вратата. Релният резултат беше хикс, с цел да сме удовлетворени и двата тима. Славия разчита най-вече на българските футболисти и се надяваме да израснат още повече. Имаме трима национали в мъжкия и трима в младежкия тим. Да им пожелая хубави игри, да израстват и напредват.

Не мога да не съм удовлетворен от нито един мач. Имаме три загуби, само че съм неудовлетворен единствено от резултатите. Липсва ни малко шанс и по-голямо самочувствие. Трябва ни дребна крачка нагоре и нещата ще се оправят ”, съобщи треньорът на “белите ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР