Наставникът на Славия Александър Тарханов заяви след победата с 2:1

...
Наставникът на Славия Александър Тарханов заяви след победата с 2:1
Коментари Харесай

Тарханов: Президентът ми вярва, феновете не трябва да ни обиждат

Наставникът на Славия Александър Тарханов съобщи след успеха с 2:1 като посетител над Ботев (Враца), че почитателите би трябвало да се почитат, само че те не би трябвало да наскърбяват хората в клуба. Повод за изявлението му стана писмо през седмицата, в което ентусиастите желаеха Тарханов да бъде заменен.

“Играта не беше неприятна за този тежък терен. Ние играме нелошо, Ботев също се показа добре на моменти. След втория гол се отпуснахме и дадохме самодейността на Ботев (Враца). Играхме футбол колкото можехме. И те нападнаха. Получиха се много забавни обстановки на тежкия терен.

Много значима победа. Играем като посетители, не бяхме побеждавали, а през днешния ден го направихме. Дойдох да оказа помощ, с цел да създадем добър тим. Това, че не сме на последно място, е по-добре. Мисля, че ще се изкачим в класирането. Започваме малко по малко да играем по-добре.

Нужно е време, в което тимът да работи дружно. Стоев и Каравельов се завърнаха след травми. Още не са подготвени, само че помогнаха”, сподели Тарханов.

“Ако съм пристигнал в отобр, който е първи, а след това е станал 10-и - е обособен въпрос. Президентът ми има вяра. Феновете са си почитатели. Те би трябвало да бъдат уважавани. Но си има управление. Не би трябвало да ни наскърбяват. Ние се стараем да играем добре и да печелим точки”, добави съветският експерт. efbet Лига 12 кръг, четвъртък 10 декември  Ботев (Враца) 1:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР