Наставникът на Септември Светослав Петров бе силно афектиран след загубата

...
Наставникът на Септември Светослав Петров бе силно афектиран след загубата
Коментари Харесай

Петров: Много съм афектиран, защо трябваше по този начин да се случат нещата?

Наставникът на Септември Светослав Петров бе мощно обиден след загубата на неговия отбор с 1:3 от Разград. Специалистът счита, че две от попаденията на “орлите ” са повлияни от съдийски решения.

“Със сигурност не ни доближиха много неща, само че знам, че головете са доста солени. Не съм очаквал, че ще бъда толкоз обиден. Мисля, че първото полувреме играхме доста мощно. Мисля, че първият гол е след нарушаване, а дузпата за тях е доста противоречива. Ние сме доста млад и в края на полувремето да ти изравнят и незабавно след почивката да ти вкарат отново, е доста мъчно да вземеш нещо ”, сподели Петров.
 Лудогорец обърна Септември, още веднъж дискусия към решения на ВАР Лудогорец обърна Септември, още веднъж дискусия към решения на ВАР
“Сигурен съм, че това не идва от Лудогорец, само че доста неща се натрупаха - противоречиви решения, неточности. Не желая да се извинявам, ние си имаме нашите проблеми. Опитахме се да се противпоставим на Лудогорец ”.

“Когато играеш против Лудогорец и получиш такива два гола е обикновено да ти падне мотивацията. Аз съм извънредно удовлетворен изключително през първото полувреме и мисля, че имахме по-чистите положения. То беше ясно какво трябваше да се случи, само че не знам за какво по този метод ”, приключи Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР