Наставникът на Септември (София) Славко Матич даде мнението си след

...
Наставникът на Септември (София) Славко Матич даде мнението си след
Коментари Харесай

Матич: Това е един голям опит за момчетата, нивото ни не беше като за тим от Втора лига

Наставникът на Септември (София) Славко Матич даде мнението си след загубата на своя отбор от Левски в мач от 1/4-финалите за Купата на България. “Сините ” се постановиха с 2:0, само че треньорът на втородивизионния отбор призна, че е останал удовлетворен от представянето на своите играчи.
 Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София Нова победа и класиране на полуфинал за Левски преди дербито с ЦСКА - София
“Искам да благопожелавам на Левски, заслужават успеха. При нас това са млади момчета, просто това е един огромен опит за тях. Мисля, че се справихме почтено. Първото полувреме можехме да вкараме гол, първоначално имахме шансове и ударихме греда. Септември през днешния ден се оправи добре, само че не съумя да сервира изненада. Нивото ни не беше като за отбор от Втора лига.

Искахме да сме по-агресивни, да излизаме по-високо, само че качеството на Левски не ни разреши. Липсваше ни и централизация, само че съм удовлетворен от момчетата какво демонстрираха през днешния ден.
25  Септември - Левски
Достатъчно добре се справихме. От 7-8 седмици съм тук, момчетата слушат и работят. Мисля, че вървим в вярна посока.

Левски през днешния ден имаше и почитатели, страхотна атмосфера. Момчетата са получили добър опит.

Със самочувствие, с темперамент момчетата могат да станат огромни футболисти ”, съобщи Матич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР