Наставникът на Септември София - Красимир Балъков, коментира първата загуба

...
Наставникът на Септември София - Красимир Балъков, коментира първата загуба
Коментари Харесай

Балъков след първата загуба: Първото полувреме го проспахме, излизаме за победа в следващия мач

Наставникът на Септември София - Красимир Балъков, разяснява първата загуба на неговия тим от началото на новия сезон във Втора лига. Столичани отстъпиха с 2:3 от Янтра в Габрово, като третото попадение за домакините падна в 94-ата минута.

„ Не доближи това, че първото полувреме го проспахме. Беше много топло, не се ориентирахме бързо към играта на съперника, макар че знаехме по какъв начин ще играят. Много нарушавания направихме, които бяха непотребни. Глупави нарушавания, най-глупавото нарушаване беше на Йоан - първо получи жълт картон, след това ни вкараха за 1:0 “.

„ Най ни удари вторият гол. Такъв гол от дълго време не са ни вкарвали - жив подарък. Жал ми е за Митко, тъй като той сбърка “.

„ Второто полувреме направихме рокади, опитахме се да променим системата и по-добре стояхме. Особено, когато минахме в 4-4-2. Противникът се умори, а ние имахме повече сили. Вкарахме 2 гола, имахме и още положения. Но още веднъж една самостоятелна неточност. Жалко за момчетата, те дадоха всичко от себе си второто полувреме. Има такива мачове и рано или късно щяхме да загубим. Този мач беше малко стратегически за нас, само че ще се възстановим и ще си създадем анализите “.

„ Всяка едно проваляне носи рухване на тонуса. Имаме задоволително време да се подготвим за другия мач. Трябва да излезем подготвени за победа “.

„ Ние си имаме жанр на игра. Опитваме се да движим бързо топката и да си търсим момента. Днес по време на първото полувреме беше много топло и не вървеше нашия жанр на игра. Трябва да се върнем още веднъж на този метод ”, съобщи Балъков след срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР