Наставникът на Септември (София) Красимир Балъков даде мнението си след

...
Наставникът на Септември (София) Красимир Балъков даде мнението си след
Коментари Харесай

Бала: Не съм очаквал да играем толкова страхливо цяло полувреме

Наставникът на Септември (София) Красимир Балъков даде мнението си след провалянето с 1:2 от Хебър (Пазарджик).

" Необясними аргументи за мен. Не съм очаквал толкоз плахо да играем цялото първо полувреме, без експанзия няма по какъв начин да стане. Това е една от главните аргументи да загубим, играхме единствено едно полувреме. Имахме основани голови обстановки - когато не вкарваш, а съперникът ти бележи, губиш. Младост. Не желая да се извинявам, само че се вижда. Казваме им, че футбол със боязън не се играе. Така беше първоначално с Пирин, едно полувреме не стига. Не знам какво би трябвало да стане, че младите да схванат, че от първата минути би трябвало да се играе. 
 Хебър надигра изрично Септември (Сф) в основен конфликт Хебър надигра изрично Септември (Сф) в основен конфликт
Позициите не би трябвало да се гледат още. Имаме още мачове, би трябвало да сме положителни. Казах на футболистите, че главата би трябвало да е горе и се надявам, че идващия мач излизаме да играем от начало, няма нищо ужасно - излизаш да играем футбол, никой нищо няма да ти направи. Следващият мач е край за нас. Ще се опитаме да възстановим тима по най-хубавия метод, желаеме да се върнем още веднъж в борбата. Ако загубим, към този момент може би съвсем няма да имаме късмет за оставане ", сподели именитият халф на Етър, Спортинг и Щутгарт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР