Наставникът на Сампдория Клаудио Раниери заяви, че всяко решение относно

...
Наставникът на Сампдория Клаудио Раниери заяви, че всяко решение относно
Коментари Харесай

Раниери: Всяко решение ще предизвика хаос

Наставникът на Сампдория Клаудио Раниери съобщи, че всяко решение по отношение на Серия А ще провокира безпорядък и ще има недоволни. Отборът бе един от най-засегнатите от ковид, като част играчите се заразиха. Раниери изясни, че всички са се възстановили.

" Всички се възвърнаха. Не беше прелестно да чуя, че са се заразили. Благодаря на Бог, че са добре. Говоря с тях понякога ", показа експертът.

" Играчите са като Формула 1. Можел ли да ги извлечем от тях максимума? Дали един месец подготовка ще бъде задоволително, с цел да играят три пъти седмично? Може би би трябвало да можем да вършим по пет смени. Ако ли не, ще ги доведем до най-много стрес, изключително тези, които са наранени от вируса ", разяснява Раниери.

" Според мен шампионата ще бъде изопачено, тъй като няма да е в естествен темп. Смятам, че е вярно да се играе за купата и оцеляване ", добави той.

Треньорът призна, че в тази обстановка няма по какъв начин всички да са удовлетворени: " Президентът ни не е казвал, че желае да се откаже. Той мисли за здравето на момчетата. Чака решение от горе. Всяко решение ще провокира безпорядък, постоянно ще има недоволни ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР