Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Ян Хаспра не бил фен на Левски, а на Пеневата чета

Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра даде мнението си след загубата с 0:2 от Левски, която изхвърли отбора му от Лига Европа. Специалистът посочи, че се е получила неправилност в превода при вчерашната му конференция. Хаспра бил обожател на златния тим на България от 90-те години, а не на " сините " от " Герена ".
 Левски - Ружомберок @@@

" Видях един равносилен мач сред два класни тима, само че този, който вкара първото състояние, на процедура завоюва. Така беше и вкъщи, създадохме положения, само че не успяхме да ги осъществяваме и загубихме. Липсва ни опит, това ни спря.
 Левски - Ружомберок @@@

Ако имахме малко повече опит, можеше да вкараме гол и да завържем повече дуела. Можем единствено да поздравим противника и да търсим израстване на нашия състав, би трябвало ни повече опит. Левски играе със самочувствие, умее да владее играта, само че забавно по какъв начин би играл Левски, в случай че първи допусне гол. Според мен не биха разигравали с такова самочувствие топката.
 Левски - Ружомберок @@@

Може би се е получила дребна неточност при превода, бях почитател на българския футбол през 90-те години, помним играчи като Стоичков, Пенев, Балъков, Лечков, Наско Сираков. Пожелавам ви да се върнете на това равнище и да постигнете старите триумфи ", сподели Хаспра. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 18 юли  Левски 2:0краен резулат  Ружомберок
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР