Наставникът на Рома Пауло Фонсека подходи с уважение към Златан

...
Наставникът на Рома Пауло Фонсека подходи с уважение към Златан
Коментари Харесай

Фонсека: Рома се изправя срещу Милан, а не срещу Ибра, Смолинг ще е готов за ЦСКА-София

Наставникът на Рома Пауло Фонсека подходи с почитание към Златан Ибрахимович, само че беше безапелационен, че на следващия ден " вълците " ще се изправят против целия тим на Милан, а освен против звездата на " росонерите ". Също по този начин той разкри, че бранителят Крис Смолинг най-вероятно ще е подготвен за мача против ЦСКА-София в Лига Европа.

" Ибрахимович несъмнено е огромен експерт, другояче нямаше да играе по този начин, както той го прави на 39 години. Това няма да е мач против Златан, а против Милан. Не се приготвям за дуела единствено с един състезател в мислите ми. Ние работихме, мислейки за целия им тим. Както Ибра, по този начин и Един Джеко са значими футболисти. Аз обаче не желая да ги съпоставям, защото не работя всеки ден с Ибрахимович. Мога да ви кажа какъв брой значим е Джеко за нас. Те са двама футболисти, които играят на една и съща позиция и имат сходни характерности, само че за мен значимото е, че Джеко е превъзходен състезател, който се усеща добре и е стимулиран.

Fonseca: " I think that our last few results show that we are all working together in the same direction, that we are motivated and full of confidence. "

— AS Roma English (@ASRomaEN)
Ние създадохме мощна идентичност. Последните ни резултати бяха положителни, като те са доказателство, че всички ние сме в естетика, стимулирани и със самочувствие. Милан се намира в добра форма, техният треньор прави прелестна работа. Но ние също се усещаме добре, стимулирани сме и сме самоуверени. Ще бъде механически забавен мач. И двата тима ще желаят да завоюват. Желаем да покажем, че сме мощен тим. Крис Смолинг е добре, само че не е подготвен за на следващия ден. Мисля, че може да се върне за Лига Европа. Фаворитите за Скудетото? За мен това са Ювентус и Интер. Останалите тимове също могат да създадат добър сезон. Случилото се през последните дни демонстрира салдото в този шампионат. Може да играем против първия или последния в класирането, само че мачът постоянно е сложен ", разяснява Фонсека на конференцията си преди дуела.
Серия А 5 кръг, понеделник 26 октомври  Милан 21:45предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР