Наставникът на Рома Жозе Моуриньо потвърди, че се надява да

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо потвърди, че се надява да
Коментари Харесай

Моуриньо потвърди за Петела и похвали Дзаниоло

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо удостовери, че се надява да се снабди с нападателя Андреа Белоти. Петела е свободен сътрудник и съгласно локалните медии желае да се причисли към “вълците ”. Специалния също по този начин похвали една от звездите в своя състав - Николо Дзаниоло.

“Белоти е свободен сътрудник, тъй че ми е разрешено да приказвам за него. Ще кажа следното: в случай че е правилно, че е толкоз припрян да пристигна в Рома, тогава това в действителност ми харесва и шефът го знае. Чакаме да забележим какво ще стане. Дзаниоло наподобява в много добра форма и физически чевръст, като не е елементарно за състезател като него да поддържа този интензитет за 90 минути. Заслужава похвали за усърдните тренировки и вярната мотивация. Дали той ще остане, или не, е въпрос към шефа, а не към мен. Ако питате мен, несъмнено, че бих желал той да остане. Става въпрос за един значим за нас футболист и основно парче от пъзела, с който да обединим всички характерности на нашите играчи ”, съобщи на днешната си конференция Моуриньо, като също по този начин разяснява идния мач с Кремонезе и идната стратегия на отбора му.

“Невероятно е, че “Олимпико ” още веднъж е разпродаден. Страстта на почитателите е в основата на всичко. Не схващам Кремонезе като тим, пристигнал от Серия “Б ”, тъй като те играят с огромна организация и имат треньор, който заслужава огромни похвали. Знаят по какъв начин да играят и да лимитират характерностите на своя конкурент, като направиха значими вложения на пазара. През идващите две седмици ще играем на всеки два-три дни. За нас е прелестен подарък да срещнем Монца единствено два дни след мача с Ювентус, тъй че доста благодаря за това. В Италия е по-трудно да се печели, тъй като всички отбори се укрепиха и това са изключително неприятни вести за всички нас, които желаеме да приключим по-високо в класирането през този сезон. 

Триумфирахме в Лигата на конференциите, която не е толкоз друга от Лига Европа, тъй че ще се опитаме да спечелим и нея. Това, че завършхме предходния мач без чист нападател? Целта в Салерно беше да победим, а не да изпратя обръщение към клуба. Междувременно, никой не може да чака, че Феликс Афена-Гиан или Елдор Шомуродов ще бъдат на едно и също равнище с титулярните нападатели. Не разполагаме с тази привилегия ”, добави той.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР