Наставникът на Рома Жозе Моуриньо не скри яда си след

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо не скри яда си след
Коментари Харесай

Моуриньо обмисля да заведе дело срещу съдията, заради когото го изгониха

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо не скри яда си след загубата с 1:2 от Кремонезе в мач от 24-ия кръг на Серия “А ”. “Вълците ” пропуснаха да се изравнят по точки с Интер и Милан, а в самото началото на второто полувреме португалецът беше изпъден поради остри реплики към четвъртия арбитър Марко Сера. 

„ Може да съм прочувствен, само че не съм вманиачен. За да отвръщам по този метод, очевидно е имало причина. Трябва да видя дали мога да заведа дело. Главният арбитър ми даде червен картон, тъй като за жалост четвъртият рефер няма потенциала да разбере какво ми сподели. Бих желал да знам дали има аудио записи. Изобщо не желая да обръщам внимание, че Сера е от Торино, а в неделя играем против Ювентус ”, разяснява гневният Моуриньо. 

„ За първи път в кариерата ми четвъртият рефер приказва с мен по този метод. Беше незаслужено. След края на мача отидох да приказвам с тях. Пичини, който бе четвърти рефер в последния мач, когато бях изпъден, ми сподели да се извиня на Сера. Казах на Сера, че би трябвало да покаже кураж, темперамент и да изясни какво се е случило, само че се оказа, че той има проблеми с паметта ”, съобщи още Специалния.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР