Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо беше много критичен към

...
Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо беше много критичен към
Коментари Харесай

Ди Франческо: Сами улеснихме Ливърпул, на реванша ще сме друг отбор

Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо беше доста сериозен към представянето на тима в първия полуфинал от Шампионската лига. “Вълците” изгубиха с 2:5 от Рома, а в един миг резултатът беше 0:5, само че късни голове на Един Джеко и Диего Пероти резервираха възможностите на иаталианския отбор да повтори обрата против Барселона в предходния кръг на шампионата.

“Не можем да продължаваме да приказваме единствено за реванша с Барселона. Видя се, че когато губим единоборствата и позволяваме голове с лекост, не ни чака нищо положително. Проблемът не е в схемата с трима бранители, тъй като я използвахме в първите 20 минути, когато мачът беше равносилен. Загубата пристигна от обикновените неточности и това, че елементарно подарявахме топката на противника. Сами направихме мача елементарен за Ливърпул”, изясни Ди Франческо.
Le parole di @MisterDiFra al termine di #LFCRoma pic.twitter.com/X5wfg6Ylot
— AS Roma (@OfficialASRoma) 24 април 2018 година “Имахме потребност от прохлада в края на мача и запасите се включиха добре. Все още е допустимо да стигнем до финала. Ако не имаме вяра, по-добре да не изизаме в реванша. Днес загубихме убеденост и бяхме разбалансирани, това не би трябвало да се повтаря. Ще видите друг тим на Рома на “Олимпико”. Щом сме на полуфинал в Шампионската лига, значи към този момент сме посочили, че можем да се оправяме в сложни ситуации”, продължи треньорът на “джалоросите”.

Реваншът в Рим е на 2 май. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 24 април  Ливърпул 5:2краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР