Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан си дава ясна сметка,

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан си дава ясна сметка,
Коментари Харесай

Зидан: Ясно ми е, че няма да изкарам 10 години в Реал

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан си дава ясна сметка, че достиженията му с клуба като футболист не му обезпечават спомагателна отбрана против слабите резултати. Зизу също по този начин не си прави илюзии, че ще води тима 10 години.

Зидан: Спираме да приказваме за купата, ще караме мач за мач

В момента „ лос бланкос” се показват доста надалеч от стандартите, които зададоха през предходните 2 акции. В тях Зизу изведе отбора до шампионската купа на Испания и невиждани в историята 2 следващи трофея от Шампионската лига. Сега обаче за първи път, откогато седна на треньорското кресло в Реал, Зидан е напрегнат да прекъсне поредицата от отрицателни резултати.

Отборът му се намира на цели 16 точки зад водача в Ла Лига Барселона, като завоюва едвам 9 от 17-те си мача в шампионата дотук. Зидан води Реал от януари 2016 година и осъзнава, че доверието към него не е безгранично.

Валдано: Зидан пристигна, с цел да поправя Бенитес, в този момент би трябвало да поправи себе си

„ Зинедин Зидан към този момент не е футболист на Реал Мадрид. Този Зидан към този момент не съществува”, показа наставникът пред „ Франс футбол”. „ Сега е ред на треньорът Зинедин Зидан да построи своят кариера. Не съм предпазен от нещата, които реализирах с този клуб в дните си на футболист.”

„ Знам, че един ден идва краят за всяка треньорска работа. Ще пристигна краят за мен в Реал Мадрид, а до тогава ще се опитам да извлека оптималното, с цел да стана доста сполучлив.”

„ Казвам си: „ в случай че ми остават 10 дни тук, то ще се опитам да ги изживея на максимум”. Ако пък са 6 месеца, важи същото. Не мисля оттатък тази граница. Наясно съм, че няма да повеждам Реал Мадрид 10 години”, добави Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР